Guide In Medical

להשקיע בסטארט-אפ שמאתר את קנה הנשימה ומציל חיים

Guide In פיתחה מכשיר רפואי פורץ דרך ומוגן בפטנט, המסייע לצוות הרפואי לבצע את הליך האינטובציה באופן מדויק ויעיל. טכנולוגית אור אינפרא אדום מאפשרת לזהות את קנה הנשימה של המטופל ובכך מפחיתה סיבוכים מסכני חיים. החברה, שזכתה להכרה בינ"ל, פורצת דרך בשוק רפואי המבצע כ- 80 מיליון פרוצדורות בשנה.

147% מיעד הגיוס

אין טבלה 
קמפיין נגמר  אין לחצן 
שתפו
מפרסם: אריאל שרם
מומן בהצלחהגיוס אנג'לים
סוג השקעה:
שלב החברה:
קטגוריה:
בריאות דיגיטלית

עיקרי הדברים

עיקרי הדברים

 Guide In פיתחה מוצר רפואי מציל חיים

Guide In  פיתחה את ה-IRRIS  מוצר רפואי מתקדם לא פולשני שנועד לסייע לצוותי רפואה והצלה לבצע את הליך האינטובציה (הנשמה מלאכותית), באופן מדויק ובטוח IRRIS . מאפשר למבצע האינטובציה, בין אם הוא רופא בבית החולים או פרמדיק בשטח, לזהות בקלות, בבטיחות ובמהירות את קנה הנשימה של המטופל, ובכך להימנע מסיבוכים אפשריים אשר נובעים מטעויות בהתמצאות בחלל הפה.

טכנולוגיה מוכחת אשר תוקפה בניסויים קליניים

ה IRRIS -הוא מוצר רפואי חדשני ופורץ דרך, בעל פטנט רשום, אשר נולד משיתוף פעולה בין האוניברסיטה העברית לבית החולים הדסה בירושלים. המוצר נוסה ב- 4 ניסויים קליניים שונים באירופה  (ספרד, שוויץ, דנמרק, רומניה) והוכתר כהצלחה מסחררת בארבעתם.

 

שוק ענק - עשרות מיליוני פרוצדורות מבוצעות מדי שנה

בכל שנה מבוצעות כ- 80 מיליון פרוצדורות אינטובציה ברחבי העולם. בארה"ב לבדה מדובר בפרוצדורה הרפואית השלישית בשכיחותה ונערכות בה מדי שנה כ- 20 מיליון פרוצדורות, בסין נערכות כ- 25 מיליון פרוצדורות מדי שנה. גודלו המוערך של השוק בארה"ב בלבד נאמד ב- 650 מיליון דולר מדי שנה.

 

דרכה של Guide In נסללה לעברו של השוק

Guide In  קיבלה את אישור ה- FDA היוקרתי לשיווק המוצר שלה בארה"ב, שוק היעד העיקרי של החברה. בנוסף, אוחזת החברה באישור ה- CE, אישור אשר מאפשר לה לשווק את מוצרה באירופה, באישור משרד הבריאות הישראלי, ובאישור משרד הבריאות הקנדי.

צוות מוביל אשר זיהה את הצורך בשטח

Guide In  הוקמה כתוצאה מצורך ברור שהגיע מהשטח. בצורך זה נתקלו חברי הצוות, כאשר כל אחד פגש בו מזווית אחרת: מנהל הטיפול הנמרץ בבית החולים הדסה, חובש מוטס בוגר יחידת 669, ואנשי רפואה בעלי שם עולמי. לצוות הצטרפו מהנדסים בכירים ואנשי פיתוח עסקי מנוסים בתחום המכשור הרפואי.

 

הצלחה מוכחת – תמיכתם של הרשות לחדשנות ושל חברת תרופות מובילה

Guide In הינה חברה בוגרת של החממה הטכנולוגית (NGT3) מטעם הרשות לחדשנות ואף זכתה במענקי פיתוח נוספים.  Guide In חתמה על הסכם שותפות אסטרטגי עם חברת התרופות המובילה כצט, אשר במסגרתו השקיעה כצט בחברה. בימים אלה Guide In נמצאת במו"מ עם חברה בינ"ל ידועה, אחת החברות המרכזיות בעולם בתחום רפואת החירום, ההרדמה והטיפול נמרץ, על הפצה בינ"ל בלעדית של המוצר.

פיצ'

פיצ'

הצורך

אינטובציה (צנרור קנה) הינה פרוצדורה רפואית שכיחה (הפרוצדורה השלישית בשכיחותה בארה"ב) אשר בה מוחדר צינור הנשמה (טובוס) לתוך קנה הנשימה של המטופל על מנת להנשימו באופן מלאכותי באמצעות מנשם מכני או ידני. פרוצדורה זו מבוצעת באופן יומיומי במטופלים בחדר ניתוח לפני ניתוחים, כחלק מתהליך הרדמה כללית ובנוסף הינה פרוצדורה מצילת חיים בטיפול בפצועים ומטופלים בחדרי מיון, מחלקות טיפול נמרץ וטראומה בבתי החולים וברפואת חירום (אמבולנסים ומתארים צבאיים) המאפשרת להם לנשום.

בפרוצדורה זו האתגר של הרופא, הפרמדיק או האחות המטפלים הוא זיהוי מהיר של פתח קנה הנשימה, הבדלתו מפתח הוושט (המוביל לקיבה) הסמוך, והחדרה בטוחה של צינור ההנשמה לקנה הנשימה (לאחר מכן מחובר הצינור למשנם מכני או ידני). כיום נעשה שימוש במכשירים אופטיים בעלי מצלמת וידיאו (מכונים וידאו לרינגוסקופ/ או פייבר אופטי) המוחדרים ללוע ומסייעים לאיתור וזיהוי ויזואלי של קנה הנשימה והחדרת הטובוס.

 

 

 

 

ישנה חשיבות מכרעת לזיהוי קנה הנשימה והחדרת הטובוס במהירות האפשרית שכן המטופל אינו נושם בעת ביצוע הפרוצדורה ועיכובים בהחדרת הטובוס או החדרתו בשוגג לוושט במקום לקנה הנשימה עלולים לגרום לפציעות, סיבוכים רפואיים עקב חוסר הגעת חמצן ואף מוות במקרי קיצון. ישנם גורמים רבים המשפיעים על קושי בביצוע הפרוצדורה, זיהוי קנה הנשימה והחדרת הטובוס כגון:

  • אנטומיה של המטופל (למשל: לסת קטנה או גדולה מהרגיל, צוואר קצר במיוחד ומפתח פה ולוע קטנים מהרגיל)
  • אוכלוסיות סיכון כגון: חולים במשקל יתר (obese), ילדים, נשים בהיריון, חולים אונקולוגים, ניתוחי אא"ג, ניתוחים מקסילרים
  • מיומנות וניסיון הרופא/פרמדיק/האחות המבצעים את הפרוצדורה
  • סביבת עבודה (חדרי ניתוח מול חדר מיון או רפואת שטח)
  • מקרי טראומה (מגבילים תזוזת ראש ופתיחת פה לצורך זיהוי קנה הנשימה)
  • דם והפרשות תוכן הקיבה המקשות על ויזואליזציה בלוע וזיהוי קנה הנשימה

במקרים בהם ישנו קושי בזיהוי קנה הנשימה ייתכן והחדרת צינור ההנשמה תיקח זמן, במקרים חמורים יותר תתכן אף החדרה שגויה של צינור ההנשמה לוושט וגרימה של סיבוכים כמו פציעות של הרקמה הרכה בלוע, פציעות דנטליות, הפוקסיה (נזקים עקב חוסר בחמצן) ובמקרים חמורים יותר שבץ, נזק מוחי ומוות. מידי שנה מבוצעות ברחבי העולם עשרות מילוני פרוצדורות בבתי חולים ובשטח, במחקר שנערך בצה"ל נמצא ששיעור ההצלחה בפרוצדורה הינו 39% בלבד. כמו כן במחקרים בינ"ל אחרים נמצא כי בחדר מיון ישנם סיבוכים ב-25% מהמקרים ובטיפול נמרץ ושירותי הצלה וחירום ישנם סיבוכים ב-40% מהמקרים.

ראיון ILTV

 

תוכנית רק בריאות בערוץ 12

 

הפיתרון

גייד אין מדיקל הוקמה על ידי מנהל טיפול נמרץ בבית חולים הדסה וחובש מוטס בוגר יחידת 669 אשר מכירים את הצורך באופן אישי מניסיונם בבית החולים ובשטח. המוטיבציה להקמת החברה הייתה מציאת פתרון טכנולוגי פשוט, זול ולא פולשני המאפשר לפשט את הפרוצדורה, להוריד את הסיכוי לסיבוכים רפואיים ולהציל חיים. החברה, אשר לה תו תקן איכות, מפתחת כיום מספר מוצרים הנוגעים לשלבים השונים של הנשמת מטופלים ופצועים בבתי חולים ומחוצה להם בשטח, בשיתוף עם רופאים מהבכירים בתחומם בעולם. מכשיר ה-IRRIS  של החברה מוגן בפטנט ופותח על בסיס טכנולוגיה שהתקבלה ברישיון בלעדי מהאוניברסיטה העברית ומבי"ח הדסה בירושלים.

 

לינקים:

Geek Time

http://www.geektime.co.il/guide-in-medical-raised-2millionils/

 

The Times of Israel

http://www.timesofisrael.com/israeli-medical-startup-raises-nis-2m-for-life-saving-trachea-device/

 

The Pulse

https://thepulse.co.il/36815-2017-01-26-07-14-10

לינק לראיון ב-:Tech Time

https://techtime.co.il/2018/02/05/guide-in-medical/

בדה מרקר:

http://www.themarker.com/technation/1.3432880

http://www.il-israel.org/nl/170205/index.html   (בגרמנית)

https://nepmag.com/izrailskie-mediki-pridumali-pribor-oblegchayushhij-intubatsiyu/  (ברוסית)

https://www.diariodecadiz.es/provincia/luz-final-garganta_0_1089491557.html

 

הטכנולוגיה

גייד אין פיתחה מוצר רפואי ייחודי ולא פולשני ה- IRRIS, המהווה גישה חדשה לביצוע פרוצדורת אינטובציה. המוצר פותח על בסיס טכנולוגיה מהאוניברסיטה העברית ובבי"ח הדסה בירושלים. המוצר מאפשר לרופא, פרמדיק או אחות המוסמכת לכך, לזהות את קנה הנשימה של מטופל או פצוע במהירות, בצורה מדויקת ובטוחה יותר ובכך מקטין סיבוכים אפשריים. ה-IRRIS  הינו פנס אלקטרוני המושתת על טכנולוגיית אור אינפרה-אדום המודבק חיצונית לצוואר המטופל/פצוע טרם ביצוע הפרוצדורה. בעת הפעלתו, האור חודר את רקמות הצוואר באופן בטוח ובוקע וזוהר באופן סלקטיבי אך ורק מקנה הנשימה של המטופל/פצוע ולא מרקמות אחרות. באופן זה קנה הנשימה מסומן, מואר ומבודל באופן ברור מהוושט הממוקם בסמוך או רקמות אחרות בלוע המטופל. כיום משתמשים הרופאים במכשירים אופטיים בעלי מצלמת וידיאו (מכונים וידאו לרינגוסקופ או פייבר אופטי) המוחדרים ללוע המטופל ומשמשים לצורך איתור וזיהוי ויזואלי של קנה הנשימה והחדרת הטובוס (מכשירים אלה כבר קיימים במוסדות רפואיים). בעת השימוש במוצר החדשני של גייד אין ה-IRRIS,האור האינפרה האדום שבוקע מהמכשיר ובוקע מקנה הנשימה מזוהה על ידי מכשיר הוידיאו לרינגוסקופ שבשימוש הרופא ועל מסך מכשיר הוידיאו נראה בבירור אור בוקע ומהבהב מקנה הנשימה ולמעשה מסמן את מיקומו. כל מה שעל הרופא המטפל לעשות הוא לעקוב אחר האור (המסמן את מיקום פתח קנה הנשימה) ולהחדיר את הטובוס לעברו לתוך קנה הנשימה. האור הבוקע מקנה הנשימה מכוון את הרופא לעבר המקום הנכון ובמהירות האפשרית.

לינק לסרטון הדגמה

 

תמונות מניסוי קליני:

 

לינקים מניסויים קליניים:

             https://drive.google.com/file/d/0B4vkr6N8NJJaLXFaQkFjT2p4U0k/view?usp=sharing        

 

http://airwaymanagement.dk/171/index.php?option=com_content&view=article&id=46:irris-movies-02&catid=2&Itemid=383

 

מוצר ה-IRRIS  מוגן בפטנט רשום, הוכח קלינית במספר ניסויים קליניים שנעשו עם רופאים מומחים מובילי דעה בקנה מידה עולמי ובעל אישורי ה-FDA, CE, משרד הבריאות הישראלי ומשרד הבריאות הקנדי. האור בוקע ומהבהב מקנה הנשימה ומסייע לאתר אותו ולהבדיל אותו מהוושט גם במצבים מסובכים בהם הוויזואליזציה בלוע לקויה (עקב דם לדוגמה או קשיים אנטומים).

יתרונות:

  • ה-IRRIS  אינטואיטיבי וקל לשימוש (כל מה שנדרש הוא להדביק את המוצר לצוואר המטופל או הפצוע וללחוץ על כפתור ההפעלה) ומותאם לעבודה בבית החולים וגם תחת לחץ בשטח
  • זיהוי קנה הנשימה של המטופל באופן ודאי ומהיר גם במצבים קשים
  • המכשיר אינו פולשני ובטוח לחלוטין כך שאינו מסכן את המטופל, המכשיר רק יכול לשפר את המצב הקליני ולהביא תועלת הן למטפל והן למטופל
  • פרמדיקים ורופאים צבאיים שאינם מנוסים דיים בפרוצדורה הם אלה שנדרשים לטפל בפצועים קשים בשטח ותחת לחץ זמן. ה-IRRIS  מאפשר למטפלים שאינן מיומנים ומנוסים דיו בפרוצדורת האינטובציה לאתר את קנה הנשימה של המטופל במהרה, להנשים אותו ולהציל את חייו.
  • ה-IRRIS  מסייע גם לרופאים שמומחים בפרוצדורה, במצבים מסובכים וקשים בבתי חולים.

 

הצוות

הצוות

אריאל שרם
מייסד שותף ומנכ"ל
אריאל בעל ניסיון רב ברפואה דחופה כבוגר יחידת החילוץ והפינוי המוטס הקרבי של חיל האוויר (יחידה 669), הוא בעל ניסיון ניהולי ומיומנויות ניהול פרויקטים בתעשייה הרפואית ובתעשייה הפרמצבטית. אריאל הינו בוגר התכנית היוקרתית של מכון מיראז‘ למנהיגות במדעי החיים ומכשור רפואי. אריאל בעל תואר B.Sc. בביולוגיה ותואר שני במנהל עסקים (בהצטיינות) מהאוניברסיטה העברית.

  • מייסד
ניזאר מישאעל
מנהל כספים
ניזאר בעל ניסיון ניהולי בתחום הניהול הפיננסי בכל הרמות: החל מהשקעות מוקדמות ועד לסיבובים פיננסיים מאוחרים. שותף מנהל וסמנכ"ל הכספים של קרןNGT3VC . ניזאר רו"ח מוסמך ומחזיק בתואר שני במנהל עסקים (MBA) מתכנית רקנאטי באוניברסיטת תל אביב.

  • עובד מפתח
ד"ר אלחנן פריד
מייסד שותף ויועץ קליני
ד"ר פריד הוא מנהל מחלקת טיפול נמרץ במרכז הרפואי הדסה, הר הצופים בירושלים. בעל ידע וניסיון רב ברפואה דחופה וטיפול נמרץ .ד"ר פריד סיים התמחות במרכזים הרפואיים של הדסה, ו-fellowship בטיפול נמרץ בטורונטו, קנדה. הוא היה מדריך ורופא בחיל הרפואה של צה"ל. ד"ר פריד משמש כמנטור בתוכנית היזמות הרפואית של האוניברסיטה העברית-ביודזיין.

  • מייסד
ישראל לקס
מנהל שיווק ומכירות
ישראל לקס כיהן במספר תפקידי מכירות בכירים בחברותJohnson & Johnson ,ETview ו-MST. ניסיונו המקצועי של מר לקס כולל ניהול מכירות ושיווק, פיתוח עסקי והטמעת מוצרים רפואיים ברחבי העולם. מר לקס הוא בעל תואר שני במשפטים מאוניברסיטת בר-אילן ותואר ראשון בכלכלה וניהול עסקים מאוניברסיטת בן-גוריון בנגב.

  • עובד מפתח
ניר צורי
מנהל תפעול
ניר צורי בעל ניסיון של למעלה מ-15 שנה בתחום ציוד רפואי. לניר ניסיון עשיר בהנדסה, ייצור, לוגיסטיקה ורכש, QA, מערכות ERP ושירות לקוחות. הוא עבד בתפעול ותמיכת לקוחות והיה שותף בתפעול של חברות בתשתיות רפואיות בארה"ב. ניר כיהן כסמנכ"ל תפעול בחברת אורנים מדיקל ובחברת ITGI מדיקל. ניר היה מנהל הפעילות האמריקאית באיתמר מדיקל העוסקת בפיתוח ומכירה של מכשירים רפואיים לא פולשניים לאבחון מחלות קרדיולוגיות והפרעות נשימה בשינה. קודם לכן, ניר היה עם חטיבת מערכות התפעול של אלביט כמאמנת טכנית, המתמחה באוויוניקה

  • עובד מפתח
ד"ר זאב גולדיק
ד"ר זאב גולדיק (M.D.)- מנהל מערך ההרדמה וטיפול נמרץ בבי"ח כרמל וסגן נשיא ארגון המרדימים האירופאי. במסגרת תפקידיו הניהוליים שימש ד"ר גולדיק כסגן מנהל ביה"ח כרמל עד לשנת 1995 ובנוסף הוא משמש עד היום כיו"ר ועד הרופאים של ביה"ח תפקיד אותו הוא מלא במסירות ונאמנות לאורך 3 קדנציות ברציפות. ד"ר גולדיק מביא כבוד גדול למדינת ישראל ולבי"ח כרמל בתפקידיו ברחבי עולם הרפואה הבינלאומי. ד"ר גולדיק מכהן כסגן נשיא ארגון המרדימים האירופאי הוא נושא בתפקיד יו"ר המבחן האירופאי בהרדמה כבר 10 שנים ובנוסף הוא גם נשיא המועצה האירופאית לבחינות ברפואה, גוף ייעוץ בינלאומי שמושבו בבריסל ומייעץ לאיחוד האירופאי. ד"ר גולדיק הינו בין הרופאים הישראלים הבודדים הנושאים בתפקידי מפתח מכובדים באיחוד האירופאי.

  • דירקטור
פרופ‘ פיטר בירו
מועצה מדעית מייעצת
פיטר בירו הוא יועץ ומרצה בכיר במכון להרדמה בבית החולים האוניברסיטאי ציריך בשוויץ ומוביל את מחלקת ההרדמה באורולוגיה. הוא מתמקד בבעיות הקשורות לניהול דרכי הנשימה ומציג ידע מעמיק, ניסיון ומיומנות בניהול דרכי הנשימה הקשות ומניעת הפוקסיה, נזק מוחי ותמותה הקשורה בהרדמה. בנוסף הוא היה מעורב בפיתוח סטנדרטים של טיפול בהרדמה, הרדמה מיילדות ופרמקולוגיה. פיטר בירו פרסם למעלה מ -40 מאמרים מקוריים, 25 מאמרים ביקורת, 14 פרקים ו- 7 מונוגרפיות. מספר ההרצאות המוזמנות במוסדות לאומיים ובינלאומיים שונים עולה על 250. פיטר בירו קיבל את פרס ההוקרה של האקדמיה האירופית להרדמה 2001.

  • יועץ
פרופ‘ ריצ‘ארד קופר
מועצה מדעית מייעצת
פרופ‘ ריצ‘ארד קופר (M.D.) – פרופסור להרדמה בבית החולים הכללי של טורונטו, קנדה; נשיא לשעבר של אגודת ניהול דרכי האוויר. העניין המקצועי העיקרי של פרופ‘ קופר מתייחס לקידום טכניקות ומכשור לניהול דרכי הנשימה וכן לשיפור התיעוד הקליני. בהקשר זה, הוא היה מעורב באופן פעיל בפיתוח של הודיאו לרינגוסקופ הראשון (GlideScope) הוא היה חבר מייסד של איגוד ניהול דרכי האוויר (SAM) ושימש כנשיא שלה בין השנים 2012-2014. כמו כן, שימש ד"ר קופר כיו"ר ועדת התכנון וועדה המארגנת של SAM 2012 וארגון ניהול נתיבי האוויר העולמי 2015 בהתאמה. כיום הוא מנהל את מערך ההרדמה המתקדמת של ניהול נתיבי האוויר בבית החולים הכללי בטורונטו. הוא היה עורך שותף אטלס לניהול קליני (Springer, 2013), וכן היה מעורב באופן פעיל בפיתוח הנחיות ניהול דרכי האוויר בקנדה (1998 ו -2013). פרופ‘ קופר פרסם מספר רב של פרקים בספרים, מאמרים מקוריים, מאמרי מערכת, ומרצה מוזמן ברחבי צפון, דרום ומרכז אמריקה, אירופה, אסיה ואוסטרליה. לאחרונה הוא מרצה בקורסים ריענון בחוג לחקר הרדמה הבינלאומי ובמפגשים המדעיים השנתיים.

  • יועץ
זהר גנדלר
לשעבר מנכ"ל Beta-O2טכנולוגיות, לתקופה של 8 שנים, הביא את החברה לאחת מהמובילות העולמיות בתחום. שימש כמנהל החממה הטכנולוגית בטכניון לתקופה של 11 שנים. הוביל את הקמה והשקעה ביותר מ- 40 חברות, כגון חברת Prolor Biotech, שנמכרה לאופקו, תמורת 480 מיליון דולר באוגוסט 2014, מזור רובוטיקס, ,ReWalkקורינדוס Regentis ,BEE ועוד רבים אחרים. זהר רכש ניסיון בזיהוי טכנולוגיות חדשות והקמת, ניהול ויצירת ערך לחברות סטארט-אפ מבוססות טכנולוגיה. כיום זהר מנהל את החממה הטכנולגית וקרן ההשקעות NGT3VC המתמקדת בהשקעות מוקדמות בטכנולוגיות בתחום המכשור הרפואי והפארמה. זהר בעל תואר ראשון בפיזיקה ותואר שני בהנדסת חומרים מהטכניון.

  • דירקטור
ד"ר אריה בן יוסף
ד"ר בין יוסף מעל 20 שנות ניסיון ניהולי בתעשייה הרפואית. ד"ר בן יוסף כיהן כמנכ"ל לשעבר של ETView Medical חברה בתחום הוויזואליזציה של דרכי נשימה, שהוציא בשנת 2010 והוביל לשלוש הנפקות ציבוריות רצופות. מנהל רפואי לשעבר באיתמר מדיקל, סמנכ"ל Corporate Affairs ו- IP בחברת X-Technologies Inc. חברה מכשור רפואי אמריקאית שנרכשה על ידי חברת Guidant בשנת 2003. ד"ר בן יוסף הינו בוגר בית הספר לרפואת שיניים של האוניברסיטה העברית ובי"ח הדסה.

  • דירקטור
גארי ג‘ייקובס
מנכ"ל חברת ג‘ייקובס השקעות בע"מ, סן דייגו, קליפורניה. רקורד מוכח של מעל 10 שנים של השקעה במדעי החיים וחממות טכנולוגיות. הוא מכהן כיו"ר מועצת המנהלים של DermTech International, Nutrinia Ltd, GEO2 Technologies Inc., והוא חבר במועצת המנהלים של Fallbrook Technologies. הוא מכהן כיו"ר חבר הנאמנים של בית הספר הגבוה לתרבות גבוהה (HTH), ותנועת הרפורמה הארצית. גארי מכהן כיו"ר קרן NGT3VC.

  • דירקטור
אדן הלפט
אדו הצטרף לכצט במרס 2011 כמנהל כספים. לפני כן מילא שורה של תפקידים בכירים בתחום הכספים והניהול הכללי. בתפקידו האחרון שימש אדו כמנכ"ל קבוצת טיב טעם.

  • דירקטור
איתי חיות
לאיתי ניסיון רב במו"פ מכשור רפואי בנוסף הוא דוקטורנט לתואר שלישי בתחום האלקטרו-אופטיקה. אחד ההישגים המשמעותיים שלו כולל פיתוח של מחט חכמה בעלת חיישן. איתי בוגר תכנית הקיץ של אוניברסיטת סינגולריטי במרכז המחקר של נאס"א בעמק הסיליקון והוא המייסד והמנכ"ל של מעבדות סקופיו, חברה בתחום המיקרוסקופים הדיגיטליים.

  • מייסד
  • יועץ
ליאון דוידוב
מהנדס פיתוח
ליאון הינו בוגר תואר ראשון בהנדסת אלקטרוניקה ומחשבים. ליאון אחראי על הפיתוח האלקטרוני ופיתוח התוכנה במוצרי גייד אין ושותף בתכנון ועיצוב קו הייצור.

  • עובד מפתח

עדכונים

עדכונים

אין עדכונים להצגה

סבבי הגיוס באמצעות פלטפורמת אקזיטוואלי מתבצעים בהתאם למודל של פטור מחובת פרסום תשקיף לפי סעיפים 15א(א)(1) ו-15א(א)(7) לחוק ניירות ערך, התשכ"ח-1968. במודל זה, בכל סבב השקעה חשיפת מידע מפורט על ההשקעה ועל החברה מוגבל ללא יותר מ- 35 משקיעים שאינם משקיעים כשירים וסבב ההשקעה איננו במתכונת של רכז הצעה כהגדרתם בחוק ניירות ערך.
עקבו אחרינו