עד 2020, הסגמנט העולמי של RFID בתוך שוק ה-IoT צפוי להגיע להיקף של כ-24.5 מיליארד דולר בארה"ב. בתוך הקטגוריה הנוכחית שהיקפה 17.6 מיליארד כיום, השוק המוערך של GearEye מורכב ממאות מיליוני פרילנסרים ועסקים קטנים ברחבי העולם, המהווים גם חלק מקטגורית ה-IoT המוערכת בנפח של 14 טריליון $. כחברה חדשנית המציעה פתרון חדשני ונגיש לבעיה המרכזית והמוכרת, GearEye צפויה לחולל מהפך ולהוביל את השווקים הללו.
לאחר גיוס מוצלח באמצעות קמפיינים למימון המונים ב-Kickstarter ו- Indiegogo, הסטארטאפ מוכן כעת לקדם את חדירתו לנישות ה-RFID וה-IoT בעולם, בהתבסס על הצלחותיו הקודמות ושורה ארוכה של שיתופי פעולה חתומים ופוטנציאליים, עם מובילי התעשייה ברחבי העולם.
GearEye חתמה לאחרונה על הסכם הפצה עם אחד הקמעונאים הגדולים ביותר בארה"ב לציוד צילום, בהיקף של אלפי ערכות בחודש.
ההצלחה הגדולה של החברה עד כה הובילה גם למאות פניות שהתקבלו ממפיצים בכל רחבי העולם, רשימה רחבה של הצעות שותפות עם SMBs.
זוהי הזדמנות חד פעמית להצטרף למובילת שוק חדשה, רגע לפני פריצת דרך מסחרית.
GearEye והקמפיינים הסופר-מצליחים שלה, עם סרטון שהגיע למעל 70 מיליון צפיות ומעל מיליון שיתופים, כמו גם התגובות הנלהבות של אינספור משתמשים, משכו את תשומת הלב של כלי תקשורת רבים, אשר סייעו להביא את המותג למשקי בית ברחבי העולם, כולל Geektime, Android Authority, Business Insider, Fstoppers ועוד.
הצוות של GearEye מורכב כולו ממהנדסים בעלי ניסיון רב בעבודה עבור ארגונים גדולים, כולל GE, מוטורולה, פיליפס ו- IBM, וכחברים מרכזיים בחברות סטארט-אפ גם כן. הצוות מורכב מהמוחות הטובים ביותר בהייטק הישראלי, כולל חברים בעלי דוקטורט באלקטרומגנטיקה ו- M.Sc בהנדסת חשמל.
הצורך
עם ההתקדמות הטכנולוגית, חיינו הפכו מאתגרים יותר, וערך הזמן יקר עבורנו יותר מאשר אי פעם. אנו לא רוצים לבזבז זמן בחיפוש אחר פריטים שאינם במקומם או הלכו לאיבוד, אבל למרבה הצער, על פי סקר Esure בבריטניה, אנשים מאבדים לא רק את הפריטים שלהם, אלא את הזמן היקר שלהם גם כן: אנחנו מבלים בממוצע 10-15 דקות ביום בחיפוש אחר החפצים שלנו, בין אם בבית, במשרד או ברכב.
עבור אנשי מקצוע, מעקב אחר ציוד עבודה הוא אף יותר חיוני. אובדן של פיסה חשובה של ציוד יכול להתגלות כהרסני עבור הבעלים, ולעלות בכסף, בזמן ובעבודות שפוספסו. אובדן חפצים מוביל לחרדה בעיקר כשמדובר באנשי מקצוע הנמצאים כל הזמן בתנועה, בבתים מושכרים ובכל עסק קטן המבצע בדיקות מלאי מספר פעמים ביום.
לחברות תעבורה קיימת בעיה של אובדן חבילות, המסתכמת בנזק של מיליוני דולרים עקב סגירת מסלולים על ידי הלקוחות הגדולים שלהם, כמו FedEx ו-Amazon כששיעור החבילות הנאבדות עומד על 0.1%.
|
|
הפתרון
GearEye פיתחה מכשיר קטן אשר סורק את הסביבה ומסייע לאתר ולפקח על ציוד.
GearEye אימצה וחידשה את טכנולוגיית ה- RFID, בה נעשה שימוש לעתים קרובות על ידי ארגונים גדולים במסגרת שרשרת האספקה. החברה חוללה מהפכה באופן בו נעשה שימוש אלחוטי ב-RFID לצורך חיבורו לכל מכשיר נייד, באופן משתלם במיוחד. כעת, כל אחד יכול להמנע מהסיוט הכרוך באובדן פריטים יקרים, באמצעות תנועת יד קלילה ולחיצה על כפתור בלבד.
משתמשים רק צריכים לתייג את הפריטים שלהם עם מדבקות RFID זעירות ולהשתמש בדונגל של GearEye, בליווי האפליקציה הנלווית המוודאה כי יש להם את כל מה שהם צריכים איתם. הדונגל סורק את הסביבה הקרובה והאפליקציה מודיעה על הפריטים המתויגים אותם היא מאתרת, תוך הצבעה על פריטים חסרים וסיוע באיתורם.
איך זה עובד?
אפליקצית GearEye מאפשרת ללקוחות לארגן את הציוד החיוני שלהם ברשימות ספציפיות, ולבצע איתור של כל קבוצת הפריטים או יחידה בודדת של ציוד, וכך מאפשרת שמירה על בטחון הפריטים.
??היישום מתריע אם פריט כלשהו חסר ועוזר לאתר את החפצים
משתמשים יכולים לסרוק שקית או למצוא פריטים חסרים במרחק של 2-3 מטרים, כמו במשחק "חם וקר".
הסורק משמש כ-"גלאי מתכות" והאפליקציה מגבירה או מנמיכה את עוצמת הצליל בהתאם למרחק של הפריט אחריו מחפשים.
מה עושה את GearEye ייחודי?
קניין רוחני
הקניין הרוחני של GearEye מכסה את מערכת האנטנה, את ה-form-factor של המכשיר ואת אלגוריתם האיתור המבוסס על חיישנים. GearEye הגישה בקשה לפטנט בינלאומי (PCT), שהגיע לשלב הלאומי הן בארה"ב והן בסין.
|
סרגיי הוא מהנדס תוכנה בעל ניסיון רחב ביותר. הוא גורו ובלוגר לענייני iOS ו-Android, עם מעל 17 שנות ניסיון בפיתוח עבור חברות כגון IBM ו-Microsoft, בעל תואר במדעי המחשב מהטכניון.
|
|
מקסים אחראי על החומרה של GearEye. כמהנדס מבריק ומנוסה הוא המדען שמאחורי עיצוב האנטנות החדשניות של החברה. כשרונו מתגלה בתחומי ההמצאה והאופטימיזציה. מקסים מוביל את הקבוצה במאמץ להגיע לייצור מוצלח. בעל 7 פטנטים בתחום עיצוב האנטנה ואלקטרומגנטיות, יש לו חלק מרכזי בתכנון יישום ה-PCT של GearEye. מקסים בילה יותר מ -18 שנה בפיתוח אנטנות, וכעת משלים דוקטורט בשדות אלקטרומגנטיים באוניברסיטת בן גוריון.
|